JUS PRIMADONA 2021

 

Rahsia Wanita Dan Para Isteri Kekal Awet Muda Remaja. Jus Primadona dirumus khas bagi  keperluan wanita dan juga para isteri diluar sana untuk mendapatkan kulit awek muda, kekal kelihatan seperti remaja. Ia juga diformulasikan secara khususnya bagi membantu mereka diluar sana yang inginkan kelahiran anak, membantu kesuburan rahim para isteri serta merangsang hubungan intim pasangan menjadi lebih menarik dan berkualiti. Produk ini merupakan antara produk pilihan utama bagi wanita dan para isteri di Malaysia di dalam penjagaan luaran serta dalaman badan. Ianya juga setanding dengan produk-produk kecantikan yang mahal yang berada di pasaran ketika ini. Produk yang sangat berkualiti yang dihasilkan oleh anak tempatan yang kini sedang menempa nama di pasaran luar seperti Singapura, Brunei dan juga Indonesia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jus Primadona juga dapat mengembalikan bentuk aset-aset para wanita seperti payudara dan punggung kembali anjal, tegang dan kelihatan lebih muda dan bermaya. Produk keluaran Sufee Snow ini wajib ada bagi setiap wanita dan juga para isteri yang amat mementingkan penampilan khususnya bagi aset-aset kewanitaan supaya ianya sentiasa kelihatan lebih menarik, cantik dan kekal bentuknya. Pengambilan produk kesihatan ini secara konsisten dan teratur mampu menghasilkan result yang terbaik di dalam memulihara dan memelihara bentuk anjal aset-aset wanita seperti payudara dan juga punggung. Bagi mereka yang amat mementingkan penampilan luaran mereka, sudah tentu produk Jus Primadona ini sudah semestinya menjadi pilihan utama para wanita dan isteri bagi mendapatkan bentuk tubuh badan yang ideal dan cantik.

 

Khasiat Jus Primadona

 

Payudara

 1. Jus Primadona ini mampu mengangkat dan menganjalkan semula bentuk payudara yang telah mengendur yang disebabkan oleh faktor usia, faktor peranakan dan sebagainya.
 2. Penggunaan yang mengikut jadual mampu memantapkan lagi bentuk payudara dan menjadikan ia lebih anjal dan lebih padat.
 3. Dapat membesarkan semula payudara yang mengalami kadar pertumbuhan yang terjejas / terbantut.
 4. Mampu tegangkan semula kedudukan payudara dari segi luaran mahupun dalaman.
 5. Menstabilkan semula kedudukan payudara yang terjejas.
 6. Dapat membentuk payudara lebih kelihatan cantek, seksi serta mengancam. Kelihatan lurah payudara yang lebih dalam dan menonjol.
 7. Mampu cerahkan semula warna puting. Kedutan di sekeliling payudara juga semakin hilang.
 8. Payudara kelihatan lebih besar, lebih tegang dan kelihatan ideal dengan tubuh badan.
 9. Mampu melawan penyakit kanser payudara dan seangkatan dengannya.
 10. Mampu menambahkan penghasilan susu badan bagi ibu yang menyusu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punggung

 1. Jus Primadona ini mampu mengangkat dan menganjalkan semula bentuk punggung yang telah mengendur yang disebabkan oleh faktor usia, faktor peranakan dan sebagainya.
 2. Penggunaan yang mengikut jadual mampu memantapkan lagi bentuk punggung dan menjadikan ia lebih anjal dan lebih padat.
 3. Dapat membesarkan semula punggung yang mengalami kadar pertumbuhan yang terjejas / terbantut.
 4. Mampu tegangkan semula kedudukan punggung dari segi luaran mahupun dalaman.
 5. Menstabilkan semula kedudukan punggung yang terjejas.
 6. Dapat membentuk punggung agar lebih kelihatan cantek, seksi serta mengancam. Kelihatan ianya lebih menonjol.
 7. Mampu hilangkan kedutan di sekeliling punggung.

 

Rahim & Vagina (Miss V)

 1. Pengambilan Jus Primadona mampu mengangkat & menegangkan semula bentuk rahim ke bentuk asalnya.
 2. Ianya mampu merawat masalah keputihan miss V yang disebabkan faktor kitaran haid yang tidak teratur.
 3. Sentiasa berkeadaan lembap di sekitar miss V.
 4. Mampu menghalang jangkitan pada miss V dan pundi kencing.
 5. Dinding miss V lebih mencengkam, berpasir dan lebih ketat.
 6. Pintu masuk miss V lebih rapat dan sempit.
 7. Mampu merangsang kesuburan dan peluang untuk hamil adalah lebih tinggi.
 8. Mampu atasi masalah senggugut dan sebagainya.
 9. Merangsang tenaga batin dan badan menjadi lebih bertenaga.
 10. Penghasilan dan penambahan cecair pelincir secara semulajadi sebelum ‘bersama’.
 11. Membantu rahim ibu kembali mengecut selepas bersalin.

 

Kesihatan

 1. Tubuh badan semakinbertenaga, sihat dan segar.
 2. Dapat mengurangkan penyakit seperti migraine dan pening kepala.
 3. Dapat kurangkan risiko penyakit jantung dan seangkatan dengannya.
 4. Dapat kurangkan penyakit kencing manis serta tekanan darah tinggi.
 5. Dapat merawat dan mencegah penyakit berkaitan mata, rabun dan sebagainya.
 6. Dapat mengatasi masalah sukar untuk tidur.
 7. Jus Primadona mampu melancarkan perjalanan aliran darah, mengatasi penyakit barah, serta dapat merawat masalah buah pinggang.
 8. Mampu mengawal serta menstabilkan paras kolestrol dalam darah.
 9. Dapat merawat darah beku dan melancarkan & membersihkan laluan aliran darah.
 10. Meningkatkan daya ketahanan badan untuk melawan penyakit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulit Dan Tubuh Badan

 1. Mampu mencerahkan lapisan kulit (termasuk dibahagian keliling puting payudara).
 2. Kulit lebih kelihatan lembut dan bermaya.
 3. Dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing dan ideal.
 4. Mampu merawat dan mengurangkan masalah jerawat serta jeragan.
 5. Mampu mencerahkan lebam dibawah kelopak mata.

 

 

Rahsia Ramuan Utama Jus Primadona

 

Pueraria Mirifica

Pokok Bidadari Putih atau dengan nama saintifiknya Pueraria Mirifica merupakan sejenis tumbuhan yang telah digunakan sejak sekian lamanya di dalam perubatan tradisional. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran dan penganjalan payudara. Pueraria Mirifica menghasilkan tisu-tisu lemak di sekeliling payudara. Ia juga membantu menghasilkan kolagen yang dapat membentuk payudara supaya kelihatan lebih cantik serta anjal secara natural. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita. Hasil penggunaannya di dalam ramuan Jus Primadona sudah pasti akan memberi impak kepada pembesaran saiz payudara idaman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saw Palmetto

Saw Palmetto ( Serenoa Repens atau Sabal serrulata ) merupakan tumbuhan yang sering kali digunakan di dalam penghasilan ubat herba. Ia dapat merangsang pengeluaran prolaktin hormon wanita dan menggalakkan pembesaran payudara. Hormon yang dikeluarkan oleh kelenjar pituitari yang menggalakkan pembesaran payudara dan penghasilan susu pada wanita. Oleh itu, tidak hairanlah Saw Palmetto ini digunakan sebagai ramuan utama di dalam produk Jus Primadona dan lain-lain produk kecantikan.

 

Red Clover

Juga dikenali sebagai Semanggi Merah (Trifolium Pratense) merupakan sejenis tumbuhan berbunga yang digunakan sebagai ubat - suplemen. Ekstrak semanggi merah mungkin melegakan sakit payudara ketika datangnya haid ia juga dapat menganjalkan serta memberikan  kelembutan terhadap payudara.

 

Wild Yam

Dikenali dengan nama Keladi Liar. Tildak didapati di Malaysia. Banyak khasiat kegunaan keladi liar ini di dalam Jus Primadona, antaranya seperti dapat singkirkan toksik berlebihan dalam badan, membekalkan tenaga yang secukupnya untuk keperluan badan seharian. Ia juga dapat melancarkan peredaran darah di dalam badan.

 

Madu

Madu sudah tidak asing lagi di dalam penjagaan kesihatan. Terdapat pelbagai manfaat dan khasiat yang ada pada madu. Madu dapat membantu di dalam pembekalan tenaga untuk aktiviti seharian. Ianya kaya dengan pelbagai sumber nutrisi dan merupakan ejen anti-penuaan. Dengan pengambilan madu, ia juga dapat meningkatkan tahap kesuburan, baik untuk lelaki atau perempuan dan peluang untuk mendapatkan zuriat adalah amat tinggi dengan izin-Nya.

 

Kacip Fatimah

Kacip Fatimah sudah lama digunakan sejak zaman dahulu kala di dalam menjaga kesihatan sistem peranakan wanita. Disebabkan ianya mempunyai pelbagai khasiat semulajadi yang tinggi, ianya menjadi ramuan utama di dalam penghasilan produk Jus Primadona dan seangkatan dengannya. Selain itu, antara khasiat utamanya adalah dapat meningkatkan fungsi seksual khususnya para wanita. Secara tradisionalnya, air rebusan akar Kacip  Fatimah dikatakan mampu meningkatkan fungsi seksual wanita disampiang ianya dapat mengetatkan bahagian dinding serta mulut miss V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cara Pengambilan Jus Primadona

 

Bagi mendapatkan keputusan yang terbaik, sila amalkan  pengambilan Jus Primadona seperti berikut:

- 2 sudu sebelum sarapan pagi

- 2 sudu sebelum tidur

 

Dilarang sama sekali bagi wanita yang hamil untuk mengambil Jus Primadona. Bagi wanita yang sudah melahirkan anak, adalah digalakkan untuk mengambil Jus Primadona.

 

Pemasaran Produk Jus Primadona

Sepertimana yang kita ketahui, aktiviti pemasaran @ marketing amat penting bagi sesebuah perniagaan / bisnes. Untuk memastikan kelangsungan perjalanan sesuatu bisnes itu, aktiviti pemasaran perlulah dijalankan bagi mendapatkan pelanggan dan juga sales. Dengan adanya pelanggan dan sales, bisnes tersebut akan dapat terus bertahan untuk masa hadapan. Begitu juga dengan produk Jus Primadona ini, terdapat pelbagai bentuk dan jenis teknik pemasaran yang digunapakai bagi mempromosikan dan memperkenalkan produk keluaran Sufee Snow ini. Sebagai pengeluar ataupun founder produk, sudah pasti Sufee Snow mempunyai team serta wakil leader, stokis mahupun ejen-ejen jualan yang bergerak secara online dan juga offline. Marketing secara online mahupun offline, masing-masing mempunyai kebaikan dan juga keburukannya. Terpulang kepada individu tersebut, yang mana sesuai dengan diri mereka. Yang paling penting ialah, bagaimana caranya untuk meyakinkan para pelanggan dengan produk yang kita bawakan itu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pengiklanan Secara Offline Jus Primadona

Ramai yang sudah tahu akan keberkesanan pengiklanan secara offline khususnya bagi produk jenis kesihatan. Pengiklanan seperti ini memerlukan tenaga yang lebih berbanding dengan pengiklanan secara online. Sebagai contoh, penggunaan banner / bunting / kain rentang dan sebagainya memerlukan tempat untuk dipamerkan atau ditinggalkan di situ. Fungsinya adalah untuk menarik perhatian bagi sesiapa sahaja yang lalu-lalang di kawasan tersebut. Bagi produk Jus Primadona pula, teknik pengiklanan secara offline yang biasanya digunakan adalah seperti brochure, pamphlet, bunting dan sebagainya. Selain itu, teknik “hard-selling” juga turut digunakan secara targeted. Teknik marketing secara offline ini sudah agak ketinggalan zaman dan kebanyakkan para usahawan dan juga para peniaga sudah beralih kepada pengiklanan secara online mahupun digital.

 

Pengiklanan Secara Online Jus Primadona

Sudah diketahui bahawa zaman sekarang hampir kesemua pengiklanan bisnes dilakukan secara online. Teknik pemasaran secara online sudah menjadi sebahagian daripada aktiviti wajib bagi setiap syarikat. Tak kisahlah samada syarikat itu menjual insuran, syarikat kontraktor sanitasi, kedai makan dan sebagainya, masing-masingnya sudah mempunyai platform pengiklanan secara online. Antara yang menjadi tumpuan adalah menerusi Facebook, Instagram, Google Platform mahupun Tiktok. Boleh dikatakan hampir setiap hari, para pengguna Internet akan menggunakan platform-plaftorm online ini untuk aktiviti harian mereka. Jadi bagi mereka yang mahir menggunakan pengiklanan secara online ini, sudah pasti ianya akan menjadi medium perniagaan bagi mendapatkan pelanggan dan juga sales. Bagi mereka yang menjual produk Jus Primadona Advanced Formulation (JPAF), sudah tentu mereka ini akan cuba menggunakan platform pengiklanan ataupun online marketing untuk mempromosikan jus kesihatan pilihan No.1 para wanita & isteri ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penghantaran Jus Primadona Ke Seluruh Malaysia

Terdapat pelbagai cara yang digunakan oleh Team HQ, leader stokis mahupun ejen-ejen jualan membuat penghantaran. Sekiranya lokasi berdekatan, Cash On Deliery (COD) akan menjadi pilihan utama. Bagi luar kawasan pula, pilihan menggunakan servis perkhidmatan kurier seperti Pos Laju, J&T, DHL dan seangkatan dengannya. Sekiranya pelanggan menetap di Sabah / Sarawak, perkhidmatan kargo menggunakan laluan udara menjadi pilihan.

 

Bagi mereka yang ingin mencuba Jus Primadona Sufee Snow ini, sila hubungi:

 

NAFEESA BEAUTY AND HEALTHCARE

01133536341

 

 

INCOMING SEARCH RELATED:

jus primadona 2021

jus primadona 2020

jus primadona 2019

jus primadona hq

jus primadona ori

jus primadona sufee snow

jus primadona original

jus primadona advanced formulation

jus primadona jpaf

jus primadona lembah klang

jus primadona selangor

jus primadona kl

jus primadona klang

jus primadona shah alam

jus primadona putrajaya

jus primadona ipoh

jus primadona alor setar

jus primadona kedah

jus primadona jitra

jus primadona sungai petani

jus primadona penang

jus primadona butterworth

jus primadona bm

jus primadona kulim

jus primadona kangar

jus primadona review

jus primadona testimoni

jus primadona berkesan ke

jus primadona lulus

jus primadona lulus kkm

jus primadona kkm

jus primadona harga

jus primadona advanced formulation review

jus primadona advanced formulation testimoni

jus primadona advanced formulation harga

jus primadona advanced formulation lulus kkm

jus primadona advanced formulation hq

jus primadona advanced formulation original

primadona jus

primadona jus harga

primadona jus review

primadona jus feedback

primadona jus testimony

primadona jus hq

primadona jus original

primadona jus kkm